Waarom jullie geboortelijst bij Mimi baby Ieper leggen?

 Iedere aanstaande ouder is uniek: sommige weten vooraf al exact wat ze willen terwijl anderen zich eerder wat onzeker voelen en hulp onmisbaar vinden om de juiste keuzes te kunnen maken. Daarom vinden wij een verregaande, persoonlijke service op maat erg belangrijk en komen graag tegemoet aan jullie specifieke wensen en noden.

 Hou je van tijdloos, verkies je klassiek of geef je de voorkeur aan trendy? In onze knusse winkel inspireren we je graag om de leukste kamers en spulletjes uit te kiezen, naar ieders smaak en budget, met keuze uit een erg ruim merkenaanbod.

Via www.mimibaby.be kunnen jullie, indien gewenst, online al geheel vrijblijvend een wenslijst aanmaken en kennis maken met onze talrijke merken. Slaan jullie deze stap liever over en bekijken jullie liever samen met ons de vele mogelijkheden? Dat kan natuurlijk ook!

Bij het afsluiten van de geboortelijst ontvangen jullie een aankoopbon van 10% van de totale lijstwaarde (bij min. € 1500) en daar bovenop, bij een lijstwaarde van min. € 2500, een waardevol geschenk!

Kiezen jullie voor onze unieke Mimi Service? Dan komen wij enkele weken voor de uitgerekende datum persoonlijk alle belangrijke spulletjes bij jullie thuis leveren!

Je kan zelf ‘droomartikels’ aanduiden, spulletjes waarvoor je pas nadat ze geschonken werden beslist om ze te bestellen of om te ruilen in een waardebon.

Ook mooie geboortekaartjes en originele doopsuiker kunnen bij ons verkregen worden. Zo wordt het plaatje compleet!

Tot aan de afsluiting van de geboortelijst kan je blijven artikels toevoegen van thuis uit, dus ook nog na de geboorte!

Jullie kleine wondertje is geboren...

Geen stress want alle belangrijke spulletjes staan al thuis klaar, gewoon genieten van jullie kleintje!

De mooie geboortelijst staat online en jullie kunnen de schenkers verrassen met een door jullie geschreven bedankkaartje en een foto van jullie baby in hun mailbox. Dat maakt het ook voor hen een persoonlijke ervaring.

Als ouder kan je elke dag de lijst mee opvolgen en word je op de hoogte gebracht van de geschonken cadeautjes. 

De lijst wordt standaard afgesloten 8 weken na de geboorte of later in samenspraak met de ouders. 

Wij blijven steeds bereikbaar om jullie te helpen waar nodig. Mimi baby is veel meer dan alleen "een winkel" waar je je geboortelijst legt.... 

Stel uw vraag